200 jaar - Brandweerpost Wetteren (Hulpverleningszone Zuid-Oost) - Officiële website (v5)

Ga naar de inhoud

200 jaar

Foto's

Voorstelling fotoboek 2012 (update 22/04/2012) (foto's webmaster Jordy De Saedeleir)

Op zaterdag 21 april ging de officiële voorstelling van het fotoboek 200 jaar door in de kazerne. Het fotoboek werd samengesteld door Marc Verstraeten, ere-sergeant en oud korpssecretaris van ons korps. Ook was het openingsreceptie van de erfgoeddag.

Woord van de bevelvoerder: " Ik maak van de gelegenheid gebruik om een paar mensen van harte te bedanken voor het vele werk dat zij hierbij gedaan hebben. In de eerste plaats Marc Verstraeten voor het vele werk dat hij heeft gepresteerd voor het maken van dit mooie fotoboek van 200 jaar brandweer Wetteren. Ten tweede wens ik ook archivaris Jeroen Trio te bedanken voor het vele werk dat hij gedaan heeft voor deze prachtige tentoonstelling. Verder zijn er ook dit jaar nog vele festiviteiten gepland, die kunnen teruggevonden worden in de prachtige reclamebrochure die tot stand kwam dankzij onderluitenant Walter Frulleux"

Het fotoboek 200 jaar brandweer Wetteren

Oldtimer brandweerwagens (update 27/06/2012) (foto's webmaster Jordy De Saedeleir)

200 jaar brandweer Wetteren gaat NIET onopgemerkt aan ons voorbij!! Tijdens de "topdagen" te Wetteren had op zaterdag 23 juni een oldtimer parade plaats. Deze oldtimer brandweerwagens kwamen uit verschillende korpsen en zelf een "tankautospuit" (autopomp in België) van onze Nederlands collega's van Brabant-zuidoost. Ook vanover onze taalgrens heen kwam een wagen (Luik/Liëge).

© 2009 - 2021 | Jordy De Saedeleir | Brandweerpost Wetteren | Hulpverleningszone Zuid-Oost |
Terug naar de inhoud